vBTube.com - Video and photo integration for vBulletin communities
Take a look at the softwares user interface
Buy a vBTube Version
HOME PRODUCTS FORUM SUPPORT ADMIN-DEMO
  #1 (permalink)  
Old 24-06-2008, 09:59
Junior Member

Default Lisans Hakkında

Merhabalar

Lisans almak istiyorum.Fakat ömür boyu lisans seçeneği yok.Sanırım 1 yıllık veya 3 yıllık almak zorundayız.Bu konuda ömür boyu lisans almak gibi bir durum yok mu ?

Ayrıca şahsen lisans ücretleri çok pahalıma geldi.Gerçi 3 yıllık almak daha ucuza geliyor.Peki paypal haricinde ödeme seçeneğimiz yok mu ?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 24-06-2008, 11:23
Administrator

Slm,

Satin aldiginiz Lisansi ömür boyu kullanabilirsiniz.
Sadece update icin senelik 19$ ücret aliyoruz.
Egerki diyorsaniz bana update gerekmez 19$ ödemezsiniz ve yinede yüklemis oldugunuz vBTubePRO´yu devam kullanabilirsiniz.

Su an sadece paypal kullaniyoruz.

Saygilar
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 24-06-2008, 11:33
vBTubePRO-User BR

Bizim buralarda Paypal'dan çok korkuyorlar. Bir anlatım yapsam çok güzel olur
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 24-06-2008, 13:27
Junior Member

Anladım

Yani 69$ verirsem 1 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim ama 119$ verirsem 3 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim.

Update ücreti ödemediğim takdirde yeni sürümlerini kullanma şansım olmayacak sanırım.

Paypal evet biraz şüphe uyandırıyor.Aslında bilgi verilse dediğiniz gibi şüpheler kalkabilir.Mesela benim şöyle bir görüşüm var paypal için

Oraya üye olmak içinde ücret alınıyor.Ve satın aldığınız ürünlerde komisyon ücreti alıyorlar. Mesela bu bende paypal sistemi hakkında oluşan bir düşünce belki yalnış ama doğrusu ne bilmiyorum?

Bence paypal sistemi ile ürün almayı anlatmanız iyi olur.Anlatımdan sonra bende bu ürünü alacağım.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 24-06-2008, 14:01
Administrator

Quote:
Yani 69$ verirsem 1 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim ama 119$ verirsem 3 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim.
Update ücreti ödemediğim takdirde yeni sürümlerini kullanma şansım olmayacak sanırım.
Dogru.

Paypala üye olmak benim bildigim kadariyla ücretsiz. Siz bir ürün satin alirsaniz diyelim 69$ lik vbtubepro. Sizin ödeyeceginiz sadece 69$. Satis ücretinden komisyonu ben ödüyorum yani sonuc olarak benim elime 65$ geliyor ama bu sizin sorununuz degil.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 24-06-2008, 15:02
Junior Member

Belkide ürünün fiyatı 65 dir ve 4 de paypala vereceğiniz için 69 demişsinizdir ? yani 4 benim cepden çıkıyodur belkide ( işin şakası tabi )

Paypaldan ürün almak için yapılması gereken aşamaları öğrendiğim zaman bu üründen alacağım.Türkçe destek olması ayrı bir güzellik
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 25-06-2008, 12:22
vBTubePRO-User BR

Hayırlı olsun öncelikle.Paypal konusunda kesinlikle korkmana gerek yok.Bir sorun olursa eğer ürünü alabilmen için yardım edebilirim.

Türkçe destek bölümünü de sanırsam benim yüzünden açtı

Last edited by ICEEXOL; 25-06-2008 at 12:24.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules