Lisans almak istiyorum.Fakat ömür boyu lisans seçeneği yok.Sanırım 1 yıllık veya 3 yıllık almak zorundayız.Bu konuda ömür boyu lisans almak gibi bir durum yok mu ?
Ayrıca şahsen lisans ücretleri çok pahalıma geldi.Gerçi 3 yıllık almak daha ucuza geliyor.Peki paypal haricinde ödeme seçeneğimiz yok mu ?
Satin aldiginiz Lisansi ömür boyu kullanabilirsiniz.
Sadece update icin senelik 19$ ücret aliyoruz.
Egerki diyorsaniz bana update gerekmez 19$ ödemezsiniz ve yinede yüklemis oldugunuz vBTubePRO´yu devam kullanabilirsiniz.
Yani 69$ verirsem 1 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim ama 119$ verirsem 3 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim.
Update ücreti ödemediğim takdirde yeni sürümlerini kullanma şansım olmayacak sanırım.
Paypal evet biraz şüphe uyandırıyor.Aslında bilgi verilse dediğiniz gibi şüpheler kalkabilir.Mesela benim şöyle bir görüşüm var paypal için
Oraya üye olmak içinde ücret alınıyor.Ve satın aldığınız ürünlerde komisyon ücreti alıyorlar. Mesela bu bende paypal sistemi hakkında oluşan bir düşünce belki yalnış ama doğrusu ne bilmiyorum?
Bence paypal sistemi ile ürün almayı anlatmanız iyi olur.Anlatımdan sonra bende bu ürünü alacağım.
Yani 69$ verirsem 1 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim ama 119$ verirsem 3 yıl update ücreti ( 19$ ) ödemeyeceğim.
Update ücreti ödemediğim takdirde yeni sürümlerini kullanma şansım olmayacak sanırım.
Dogru.
Paypala üye olmak benim bildigim kadariyla ücretsiz. Siz bir ürün satin alirsaniz diyelim 69$ lik vbtubepro. Sizin ödeyeceginiz sadece 69$. Satis ücretinden komisyonu ben ödüyorum yani sonuc olarak benim elime 65$ geliyor ama bu sizin sorununuz degil.