1-vbtube vbulletin 3.8 de denenmişmidir?
2- sunucuya getireceği ek yük ne kadardır
3- vbulletin her ay yeni bir sürüm çıkarıyor bu surumlere uyumlu vbtube desteğini herzaman verebileceğinizi söyleyebiliyormusunuz?,(bir yıl sonra vazgecerseniz scripti kullanan forum sahiplerinin emekleri boşa gidecektir)
4- Türkçe dil dosyası varmıdır?
1. 3.8 denemedik cünkü 3.8 daha beta - ama calisir cünkü 3.7 den fazla degisiklikler yok Kodlarda
2. egerki Video Upload yapacaksaniz tabiki güclü bir makina ister - bu tabiki sitenizin hitine bagli. Daha fazla bilgi verirseniz daha detayli cevap verebilirim
3. Vaz gecmeye düsünmüyorum ve simdiye kadar 3.6 dan 3.7 ye hersey güzel calisti ve herkez memnun diyebilirim.
4. Türkce dil dosyasi su an yok. Yarim saatinizi alir cevirmeye...
3. Vaz gecmeye düsünüyorum ve simdiye kadar 3.6 dan 3.7 ye hersey güzel calisti ve herkez memnun diyebilirim.
4. Türkce dil dosyasi su an yok. Yarim saatinizi alir cevirmeye...
Video uploada izin vermeyi duşunmuyorum ,
Intel Dual Core E6300 Conroe 1.86 Ghz.
2 gb ram
Sitenin ortalama hiti 25.k civarında
Teşekkür ederim. Aşağıda resimlerdede göreceğiniz gibi bilerekmi yapmadınız bilmiyorum ama eksiklikler var ve sayfalar çirkin gözüküyor
Üst blog ve anasayfada tablo kenarlığı yok
videoların sayfasında iki sutun arasında boşluk var
video ekleme sayfasında sağ bolum boş. Satın aldım fakat özellikle renkli temalarda bu eksiklikler çok çirkin görüntü oluşturuyor. Dikkate alırsanız sevinirim.