Media Center | Videos Photos MP3
|
|||||||
| Register | Calendar | Mark Forums as read |
|
|||
|
Arkadaşlar benim bu ahfta buna benzer bir script almam gerekiyor..
ostube ve bunun arasında kaldım ama vbulletinle entegre olduğundan bunu almak istiyorum... benim tek emrak ettiğim şey şu, Bununla sadece video paylaşımımı yapılıyor! Müzik paylaşımı yapmak mümkün mü? Mp3 ler falan upload edip, katagoriler halinde dinlenmesini sağlamak mümkün mü? favori listeler falan hazırlanabiliyor mu? Kısaca istediğim şu sayfadaki müzik dinletme özellikleri; osTube v2.2 Professional Plus Demo - Audios Bu mümkün mü acaba arkadaşlar, bu hafta ayrdımcı olursanız 2 sinden birini almak sitiyorum, müzik benim için çok önemli... Saygıarımla erkan. |
|
||||
|
Merhaba,
vBTubePRO istediginiz seyleri yerine getiremiyor malesef. Daha cok Video Paylasimi icin hazirlanmis bir Script. Saygilar
For general Questions/Requests/Suggestions use >> Forum << Please use only original and licensed copies of vBTubePRO. Only legal installations will guarantee you support and updates. Report illegal installations or any other illegal using immediately! |
|
|||
|
Teşekkürler arkadaşlar...
@amrdiab, dostum MP3 yasak birşey değil. Yasal bir uzantı. Lisansız demo mp3 ler kullanırsan sorun olmaz, bunun içinde muyap peşine düşmez ama sen gidipte tarkan falan cdlerini mp3 olarak paylaşırsan o zaman müyap peşine düşer ki benim niyetim yok ona... |
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
|
All times are GMT. The time now is 02:33
|